top of page

Solcelleanlæg

Vi tilbyder installation af solcelle installationer til private og erhverv i høj kvalitet.

En solcelle er en halvleder(diode), som omsætter lysstråling direkte til elektricitet ved at hjælp af den såkaldte fotoelektriske effekt. Solceller producerer el helt uden bevægelige dele, og der er derfor tale om en meget robust driftssikker teknologi.

Placering er vigtig og for at yde optimalt skal solcelleanlægget placeres, så det bliver så solbeskinnet som muligt. Vi vil altid foreslå, at placering skal være mellem sydøst og sydvest, og hældningen skal være mellem 15 og 60 grader.

Vi tilbyder en bred vifte af solceller og invertere fra flere forskellige leverandører. bl.a. SOLAR ASTRO, HYNDAI, LEMU, LONGi Solar, HUAWEI. Uanset om du har brug for et solcelleanlæg til privat brug eller til erhverv, hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning inklusiv installation.

Som privatperson eller virksomhedsejer, så gælder det om at finde det rigtige løsning fra start. Det er vigtigt at finde ud af hvad der er brug for, inden vi kan installere solceller, inverter og måske et batteri, så du kan gemme og bruge strømmen på et senere tidspunkt.

Ring eller skriv direkte til vores ansvarlige på området Boe Mortensen mobil 40305331 eller mail bm@insta-as.dk

bottom of page