top of page

Luft til vand - varmepumpe

Med en luft til vand-varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Det er en både miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til varmekilder som oliefyr eller naturgas. Vi anbefaler altid vores kunder at supplerer med solceller, så er energiomkostningerne lavere og godt for miljøet.

 

Vi forhandler og anbefaler flere af de gode mærker Panasonic, Vølund, Vaillant, Welldana, Nordic One, Bosch, Milton, Midea med flere til gode konkurrence dygtige priser.

Hos Insta A/S har vi specialister på området som hjælper dig igennem hele processen - lige fra rådgivning og dimensionering til installering, placering og fremtidige nødvendige serviceeftersyn af din luft til vand-varmepumpe.

Til udførelse af serviceeftersyn og VVS delen, har vi dygtige samarbejdspartnere som hjælper os i mål med den opgave, med høj faglig ekspertise.

Tilskudspuljen er til alle private typer helårsbolig og søges via sparenergi.dk. Vi hjælper dig gerne igennem processen hvor man kan få op til 45.000,00 kr. i støtte, som er en del af regeringens plan for den grønne omstilling af Danmark. Forudsætning for at få tilskud vil være at vi indkøber, installerer og sender faktura til jer som VE-godkendt virksomhed.

Ring eller skriv direkte til vores ansvarlige på området Boe Mortensen mobil 40305331 eller mail bm@insta-as.dk

 

 

bottom of page