Den næste generation af tryghed og sikkerhed

Insta A/S i Næstved har som Verisure Partner et mangeårigt samarbejde med Securitas, som er en af Danmarks største sikkerhedsleverandør. Vi selv leverer teknikken bag alarmen, og selvom Securitas ikke selv gør dette, kender de og har gode erfaringer med de løsninger, som vi leverer.

Securitas har Danmarks stærkeste beredskab, der er repræsenteret i hele landet med 19 afdelinger og 145 biler på vejene hver nat, og kan med stolthed levere en gennemsnitlig udrykningstid på 24 minutter. Som den eneste sikkerhedsleverandør i Danmark har de to landsdækkende kontrolcentraler, hvor den ene er det tidligere Dan Kontrol.

I samarbejde med Securitas, kan vi formidle flere services til vores kunder. Her er nogle af de segmenter de arbejder mest indenfor:

Retail

Drift af en butik handler om glade og loyale kunder. Det får man kun gennem imødekommende behandling og god service fra alle. I Securitas ved vi, at kunderne ser vores vagter som en del af butikken - uanset hvilket logo han har på trøjen. Og sådan ser vi det også. Det er vores opgave at sikre butikken mod svind, tyveri, brand og andre sikkerhedsrisici, men vi skal også sikre, at personalet er trygt, kunden tilfreds og brandet beskyttet.

Industri

Vores mål er at sikre din virksomhed. Med rundering og overvågning tager vi hånd om sikring af virksomhedens fysiske rammer, og vi bidrager til dokumentationen gennem registrering af alt fra medarbejdere og gæster til lastbiler og leverancer.

Byggepladser

Fra første spadestik til byggeriet er færdig gennemgår byggepladsen mange forskellige faser, og det er derfor vigtigt, at sikkerhedsløsningen er fleksibel og hele tiden tilpasses behovene. Vi har stor erfaring med sikkerhed på byggepladser og er vant til at arbejde med de kontinuerligt ændrende behov og vilkår.

Maritim og Logistik

I Securitas har vi et indgående kendskab til den maritime sektor og relevante tendenser på verdensplan. Derfor kan vi yde dynamisk rådgivning og tilpasse vores løsninger, så de altid står mål med dine sikkerhedsrisici og dermed dine specifikke behov.

Med vores veluddannede vagter og digitale rapporteringssystemer sikres de fysiske faciliteter, mens al færden på havnen registreres. Det sikrer både det fulde overblik, og at der er let adgang til alle informationer i tilfælde af inspektion.

Securitas_AB_logo.svg.png