top of page

Om Insta A/S

Historien

Virksomheden Insta A/S er stiftet tilbage i 2006 af 6 ejere, i forbindelse med en fusion imellem 3 El-installatør virksomheder beliggende i vores lokalområde, som dengang var JC-Elektric Aps, Peter Mortensen A/S og Aagaard Fjordside ApS. Undervejs er virksomheden vokset sig større og er i dag en større virksomhed, og er blandt nogle af de største El-installatør virksomheder på Sjælland og øerne.

Ejerkredsen er i dag - reduceret af naturlige årsager undervejs - til 1 ejer som er Rene Neerup Rosenkvist Pedersen.

 

Beskrivelse af virksomheden

Insta A/S er en autoriseret El-installatør virksomhed med overenskomst. Beliggende på Smedevænget 16A i Næstveds sydlige industriområde Stenstrup erhvervspark. Herfra betjener vi administrativt alle vores opgaver som er fordelt ud på hele Sjælland, Lolland Falster, Øerne, Fyn og Bornholm. Vi har montører bosat tæt på vores kunder som gerne kører direkte ud til vores kunder og udfører bestilte opgaver og servicearbejder.

 

INSTA A/S har fordelt kunderne i flere afdelinger: For at sikre kunden en høj faglig kvalitet og veluddannede medarbejder til udførelse af opgaverne Denne opdeling er med til at styrke vores kompetencer i de enkelte afdelinger ,samt dygtiggøre personalet til at udføre alle indkommende opgaver-/ spørgsmål fra eksisterende samt nye kunder.

 

Vision

Insta A/S vil være den førende og mest effektive el-installationsvirksomhed, hvor kunden er i centrum og kvaliteten er i højsædet. Det er et mål at overgå kundens forventninger, om det er kvaliteten, løsningen eller materialerne og intet er umuligt at udføre.

 

 

Mission

Insta A/S sikrer erhverv, private og offentlige kunder med branchens bedste tekniske totalløsninger, med et engageret team af kompetente medarbejdere med mange års erfaring.

 

 

Profil for Insta A/S, som

  • er startet juli 2006 og sælger totalløsninger indenfor el-installationer.

  • er en fusion mellem 3 gamle el-installatørselskaber med hver 30 års erfaring, inden for el-branchen.

  • er en virksomhed, som er en attraktiv arbejdsplads og hvor medarbejderen gerne selv søger til.

  • har arbejder inden for alt i el-installationer. Arbejderne er fordelt på 4 kundesegmenter; erhverv, offentligt, private samt byggefirmaer.

  • er en del af huseftersynsordningen for udfærdigelse el-installationsrapporter, som led i huseftersynsordningen ifb. hushandler.

  • har mange års erfaring og kompetence inden for faglig viden og håndværk, samt en stab af dygtige og stabile medarbejdere.

  • beskæftiger i alt (49) personer fordelt på svende, lærlinge samt administration.

  • er registreret salg og servicepartner hos Verisure A/S.

  • udfører installation og service på AIA,ADK ,TVO for de større og mere krævende kunder

bottom of page