Om Insta A/S

Historien

Virksomheden Insta A/S er stiftet i 2006 af 6 ejere, i forbindelse med en fusion imellem 3 El-installatørvirksomheder beliggende i vores lokalområde, som dengang var JC-Elektric Aps, Peter Mortensen A/S og Aagaard Fjordside ApS.

Undervejs er virksomheden vokset sig større og er i dag en mellemstor virksomhed, og er blandt nogle af de største El-installatør virksomheder på Sjælland og øerne.

Ejerkredsen er i dag - reduceret af naturlige årsager undervejs - til 1 ejer som er Rene Neerup Rosenkvist Pedersen.

 

Beskrivelse af virksomheden

Insta A/S er en autoriseret El-installatør virksomhed og er beliggende på Smedevænget 16A i Næstveds sydlige industriområde. Herfra betjener vi administrativt alle vores opgaver som er fordelt ud på hele Sjælland og øer. Vi har montører bosat på hele Sjælland, Fyn, Bornholm som kører direkte til vores kunder og udfører bestilte opgaver og servicearbejder.

 

INSTA A/S har fordelt kunderne i 2 afdelinger: Serviceafdelingen og Sikringsafdelingen. Denne opdeling er med til at styrke vores kompetencer i de enkelte afdelinger ,samt dygtiggøre personalet til at udføre alle indkommende opgaver/spørgsmål fra eksisterende samt nye kunder.

 

Vision

Insta A/S vil være den førende og mest effektive el-installationsvirksomhed, hvor kunden er i centrum og kvaliteten er i højsædet. Det er et mål at overgå kundens forventninger, om det er kvaliteten, løsningen eller materialerne.

 

 

Mission

Insta A/S sikrer erhverv, private og offentlige kunder med branchens bedste tekniske totalløsninger, med et engageret team af kompetente medarbejdere med mange års erfaring.

 

 

Profil for Insta A/S, som

  • er startet juli 2006 og sælger totalløsninger indenfor el-installationer.

  • er en fusion mellem 3 gamle el-installatørselskaber med hver 30 års erfaring, inden for el-branchen.

  • er en virksomhed, som er en attraktiv arbejdsplads og hvor medarbejderen gerne selv søger til.

  • har arbejder inden for alt i el-installationer. Arbejderne er fordelt på 3 kundesegmenter; erhverv og privatkunder samt byggefirmaer.

  • er en del af huseftersynsordningen for udfærdigelse el-installationsrapporter, som led i huseftersynsordningen ifb. hushandler.

  • har mange års erfaring og kompetence inden for faglig viden og håndværk, samt en stab af dygtige og stabile medarbejdere.

  • beskæftiger i alt (40) personer fordelt på svende, lærlinge samt administration.

  • er registreret salg og servicepartner hos alarmfirmaet Verisure A/S.

  • udfører alle Verisure A/S opgaver indenfor salg og installation af AIA.

  • udfører ADK – ITV - installationer samt service på Verisure A/S kunder.