top of page

Ledige stillinger Sikring

Sikrings elektriker

Virksomheden har brug for flere dygtige Sikrings elektrikere til AIA, ADK, TVO og Mekanisk arbejde hos vores større erhvervskunder.

Vi har mange spændene opgaver og voksende ordretilgang fra nye kunder og eksisterende kunder som vi tilbyder integreret sikrings løsninger.

 

Virksomheden beskæftiger +50 ansatte, fordelt på Svende, Lærlinge, Montører, Salg og Administration.

Grib chansen og muligheden for at slippe for den lange tur til København frem og tilbage. Nyde livet og kom tidligere hjem til familien, børn og fritiden kan bruges mere effektivt.

Vi mangler lige nu 1-2 kvalificeret Sikrings elektriker med Svendebrev, som ønsker at arbejde selvstændigt med varieret og spændene opgaver inden for anlægs typerne NOX, SPC, HIK, Hanwha, Bosch, Panasonic.

Vores forventning til dig er faglig stolthed, præcision, innovativ, imødekommende, godt humør, mødesikker. og pligtopfyldende.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold jf. Tekniq overenskomst, suppleret med ansvar, kurser og timeløn efter kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Sikrings leder Rene N.R. Pedersen på 40571694 eller rp@insta-as.dk

 

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til Rene på rp@insta-as.dk

 

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

bottom of page