Sikring med Erhvervs- & Privatalarmer

Insta A/S i Næstved er Verisure Partner på Sjælland, Fyn og Bornholm

 

Vi tilbyder komplette erhvervsløsninger, hvad enten du har behov for at beskytte eller sikre, mennesker, maskiner, produkter, kapital, tegninger, idéer, lager, råvarer mm.

Kort sagt; Salg, Service og installation af professionelle alarm- og sikringsløsninger. Insta A/S er derfor et sikkert valg - vi har kompetencen  og erfaringen, der opfylder din virksomheds krav til sikkerhed.

 

Virksomheden er ISO 9001:2015 certificeret via Intertek certifikat nr. 39080 samt registreret AIA installatør hos F&P

 

Er du privatkunde kan vi hjælpe dig europas mest populære privatalarm - og igen Insta A/S er dit naturlige valg af alarmspecialist, når det gælder Salg, Service og installation af Verisure i det hjem. Høj kundetilfredshed, gør at hele 80% af vores kunder har anbefalet os til familie og venner inden for det seneste år. Som Verisure-kunde kan du administrere dit alarmsystem via Mine Sider på internettet eller via Verisure App. Verisure alarmsystem er fremtidssikret, og garanterer at du både i dag, og i fremtiden, får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

Ring til os hvis du har brug for hjælp

Hos Insta A/S er vi altid til at kommet i kontakt med døgnet rundt. Vores medarbejdere sidder klar ved telefonen på 55501694 og kan hjælpe dig med spørgsmål om alt fra installation af nye alarmer til hjælp midt om natten når alarmen er gået.

 

I tidsrummet mandag til torsdag mellem 7:30-15:30 og fredage til 15:00 er der vores medarbejdere på kontoret som svarer dit opkald. Uden for dette tidsrum gået kaldet videre til vores vagtteknikere.

Kompetence, kvalitet og service. Tre ting, som har fået vores erhvervskunder til at sætte deres lid til os. Med kunder inden for de fleste brancher er vi i stand til at anbefale et stort udvalg af løsninger. Vi tilbyder alt fra mindre alarmpakker til komplette, skræddersyede sikkerhedssystemer bestående af flere forskellige integrerede alarmløsninger.

 

Igennem vores lange erfaring med sikring af virksomheder har vi lært mange forskellige brancher at kende. Vi ved, at behovene kan være meget forskellige fra virksomhed til virksomhed, og at kravene varierer fra branche til branche. Men vi ved også, at vi kan vores arbejde, og at en god alarmløsning som regel er tættere på, end man tror. Tit lige på den anden side af en konstruktiv samtale.

Erhvervsalarmer

verisure logotekst.jpg
 
 

Verisure - Europas mest populære privatalarm

Verisure er navnet på Securitas Directs egen udviklede privatalarmer. Vi er inde i en forrygende udvikling og der kommer hele tiden nye kunder til. Det går faktisk så stærkt, at der verden over installeres en ny Verisure-alarm hvert 30. sekund, døgnet og året rundt. Skal du være den næste?

For os er kundetilfredshed altafgørende, ikke bare for vores forretning, men også for vores faglige stolthed. Derfor er vi også meget glade for, at vores kunder har så høj tilfredshed, at over 80% har anbefalet os til familie og venner inden for det seneste år.