top of page

Ledige stillinger El-entreprise

Entreprise elektrikere dem mangler vi flere af

Virksomheden har brug for flere dygtige entreprise elektrikere til vores nuværende byggerier og dem som vi skal i gang med.

Vi har mange spændene opgaver og voksende ordretilgang fra vores faste lokale samarbejdspartnere inden for byggeri, ombyg, tilbyg, renoveringer etc. Vi arbejder derfor bedst i vores nærområde og kører helst ikke for langt nord på, for at finde opgaver.

 

Virksomheden beskæftiger +50 ansatte, fordelt på Svende, Lærlinge, Montører, Salg og Administration.

Grib chansen og muligheden for at slippe for den lange tur til København frem og tilbage. Nyde livet og kom tidligere hjem til familien, børn og fritiden kan bruges mere effektivt.

Vi mangler lige nu 2-3 kvalificeret entreprise elektriker med Svendebrev, som ønsker at arbejde selvstændigt med varieret og spændene opgaver inde for entreprise.

 

Vores forventning til dig er faglig stolthed, præcision, innovativ, imødekommende, godt humør, mødesikker. og pligtopfyldende.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold jf. Tekniq overenskomst, suppleret med ansvar, kurser og timeløn efter kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte El-entreprise leder Brian Munksgaard på 61441330 eller bmu@insta-as.dk

 

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til Brian på bmu@insta-as.dk

 

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

bottom of page