top of page

ALUX Mekanisk sikring af erhverv og privat

Insta A/S er forhandler af ALUX' omfattende program af både løsninger til solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Alle løsninger leveres naturligvis efter kundens mål og ønsker - uanset om det gælder;

Faste gitre

Markiser

Jalousiskabe

Brandgardiner

Rullegitre

Solskærme

Persienner

Saksegitre

ALUX sikringsløsning Safe 2000

ALUX sikringsløsning Safe 2000

... der er forskellige sikringsløsninger i Safe 2000 serien. To forskellige designs - hver deres fordel. Mens Safe 2000 Perfo består af ét enkelt perforeret rullegitter godkendt i næsthøjeste sikringsklasse, der kombinerer godt design med rimeligt udsyn. Safe 2000 Jalousi et helt lukket alternativ fra højeste sikringsklasse. Til Safe 2000 fås et stort udvalg af styringer lige fra den simple nøglekontakt til styring via mobiltelefonen.

ALUX fastgitter Safe 3000

ALUX fastgitter Safe 3000

Fastgitter Safe 3000 er fremstillet i stål og aluminium. Det giver gitteret et moderne udtryk samtidig med, at du får en enkel og solid sikringsløsning. Safe 3000 er særlig god ved sikring af kontorer og industribyggeri eller ved sikring af lagerlokaler.

ALUX Zip solscreen

ALUX Zip solscreen

... Solscreen Sun 4000 er en zip screen ud over det almindelige. Den er udført med tekniske detaljer, der gør den stabil, selv når det blæser med vindstyrke af stiv kuling.

ALUX Brandjalousi Safe 5000

ALUX Brandjalousi Safe 5000

Brandjalousi Safe 5000 er brandsikring i gennemtestet kvalitet. Den galvaniserede jalousimåtte er udfyldt med 150 kg/m3 mineraluldisolering type Promapyr. Den totale tykkelse på profilerne i måtten er 60 mm, og de har en højde på 150 mm. Bundprofilen er afsluttet elegant og praktisk med en gummiprofil.

ALUX knækmarkise Sun 4000

ALUX knækmarkise Sun 4000

... en kassettemarkise i enkelt og stilrent design. Perfekt som butiksmarkise eller overdækning på restauranter og caféer såvel som privatboligens terrasse.

ALUX Røggardiner

ALUX Røggardiner

... røggardiner ruller automatisk ned i tilfælde af brand. De er testet og certificeret efter europæisk standard EN 12101-1 og brandgardiner efter EN 1634.

bottom of page