Videoovervågning og billedekvalitet

Flere og flere virksomheder investerer i alle mulige former for sikkerhedsudstyr, og fordi de professionelle sikkerhedsløsninger i stigende grad benytter sig af netværk, er Insta A/S den rigtige partner/leverandør på dette område - og vi er stolte over at kunne meddele, at vi er blevet en HIKVISION Silver Partner.

 

HIKVISION produkter tilbyder 'hi-end' professionelle løsninger, og er verdens største leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Virksomheden har specialiseret sig i videoovervågningsteknologi, samt design og fremstilling af en komplet linje af innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Produktlinjen spænder fra kameraer og DVR til videohåndteringssoftware. Siden starten i 2001 har Hikvision hurtigt opnået en førende verdensomspændende markedsposition i sikkerhedsbranchen.

Analog, HD-SDI, TVI eller IP Videoovervågning

Uanset typen af dit videoovervågningsprojekt, er Insta A/S den rigtige samarbejdspartner for dig. Vi forhandler, monterer, leverer og konfigurer de nyeste former indenfor videoovervågning - om det er analog-, HD- eller IP - så har vi en løsning der passer dit behov. Og hos os behøver du ikke købe dit nye videoovervågningsanlæg - vi tilbyder nemlig også at du kan leje det.

Pakkeløsninger til skarpe priser inkl. installation

Full HD overvågningskamera til indendørs og udendørs brug, med digital zoom funktion, usynlig IR-lys om natten og farvebilleder om dagen.

Adgang til din videoovervågning med IVMS 4200
HIK Vision kameraer

1. stk. 22" HD Fladskærm / HD ind-/udvendig kamera med indbygget IR-lys / 1 stk. digital-optager med 1TB harddisk / Sikker ITV kabel inkl. føringsveje og 230V installation / Inklusiv opkobling til SmartPhone, iPad og Tablets

 

Fra kun 9,- kr. pr. dag ved 60 mdr's finansiering gennem Grenke Leasing

 

Hvilke kamera skal du vælge

Et kamera er ikke bare et kamera - og valg af type kan være afgørende for din tilfredshed med din videoovervågningsløsning. Hos Insta er vi klar til at hjælpe dig med at finde netop det/de kameraer som opfylder dine ønsker til overvågning.

 

Tag f.eks. et kig på hvad nogle af HIK Visions kameraer også kan gøre for dig, f.eks.;

  • PanoVu - ét kamera 4 vikler kamera med fuld PTZ

  • Termisk kamera til at opsøge det der eller ikke kan ses

  • Darkfighter kamera der kan optage i selv de ringeste belysninger

  • Lightfighter kamera med justerbart WDR som "ser igennem" stærk modlys

Har virksomheden allerede et ældre videoovervågningsanlæg kan vi tilbyde meget attraktive priser ved konvertering til et helt nyt anlæg i HD kvalitet. Ring til os på 55501694 og hør nærmere eller bliv ringet op...