top of page

Adgangskontrol 

Vi leverer flere typer af professionel adgangskontrol udstyr, hvor du kan sparre omkostningerne til konstant udskiftning og vedligeholdelse af nøgler og låse.

Sammen med vores udvalgte leverandører af adgangskontrol, er vi i stand til at sammensætte og leverer de mest moderne og fremtidssikrede op lukninger af døre, porte, låger etc.

Vi tilbyder produkter fra flere forskellige leverandører bl.a Assa Abloy Opening Solutions, Unitek A/S, Techsolutions A/S, SALTO, Scantron A/S

rx web certifikat.jpg

Elektronisk dørlås fra Yale Doorman 

Er du træt af at glemme din nøgle? Så er det måske tid til at skifte til en Yale Doorman elektronisk dørlås. Fordelen ved en Yale Doorman elektronisk lås er, at den som udgangspunkt altid er låst – også når du er hjemme.​ Luk op for håndværkeren eller tag imod det nye køleskab, selv om du ikke er hjemme. Opret midlertidige adgangskoder til blomsterpasseren, når du er på ferie, og se hvem der låser op derhjemme, mens du er på arbejde.

Den elektroniske lås

Yale Doorman er en elektronisk lås til yderdøre, og er et sikkert alternativ til din nuværende mekaniske lås med nøgle. Med en elektronisk lås slipper du ganske enkelt helt for nøgler - samtidig med du bevare din sikkerhed. Det smart, nemt og bekvemt! Lever du et aktivt liv, eller vil du bare gerne være fri for at tænke på, hvor du gør af nøglen, når du er ude at løbe eller en tur i haven? Med en Yale Doorman kan du komme ind igen, blot ved at taste koden. Du opnår frihed uden at skulle gå på kompromis med sikkerheden!

Den elektroniske dørlås fra Yale Doorman fås i to versioner - med og uden 3-punktlås - og i tre forskellige farver, sort, hvid og sølv. Så der findes altid en som passer netop din dør.

Én lås - flere muligheder

Der er flere muligheder for at åbne din Yale Doorman, enten med kode, nøglebrik eller via Verisure app'en - som virker med en SmartLock-modul, hvad enten du har alarm fra Verisure eller ej.

Det er vigtigt, at låsen altid fungerer. Yale Doorman er udarbejdet specielt til det nordiske klima og er testet grundigt i al slags vejr. Den er også IP55-klassificeret. Tastaturet er desuden oplyst, så du let kan låse døren op, selvom det er mørkt. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om Yale Doorman og hvilke fordele den kan give dig, i forhold til dit hjem.

Yale Doorman Smart Lock

Til dig som ønsker adgang via Verisure app

3D-H-Verisure-logo (1).png
Yale.PNG

399,-

Prisen her er ekskl. montering i din Yale Doorman dør og programmeringer samt internet opkoblinger.

Yale Doorman MultiPoint

Til dig som løfter op i håndtaget for at låse døren...

YD_MPL

5.499,-

Prisen her er ekskl. montering i din dør.

Bemærk også, at låsen ikke kan bruges i

Plastic- og ALU-døre. Yale Doorman

MultiPoint lås kan benyttes udskiftning af

FIX og Rationel-/ Velfac låse. Til Rationel og Velfac døre skal der bruges en dækplade til afdækning af det gamle cylinderhul.

Yale Doorman SinglePoint

Hvis du kan låse din dør uden at trække op

i håndtaget...

YD_SP

3.699,-

Prisen her er ekskl. montering i din dør.

Bemærk også, at låsen ikke kan bruges i

Plastic- og ALU-døre.

Til nogle døre kan det være nødvendig at benytte en dækplade til afdækning af det

gamle cylinderhul.

Ved træ-/aludøre kan prisen variere.

bottom of page