top of page

PROTECT Tågesikringsanlæg

Gør din alarm mere sikker med en professionel tågesikring fra Protect

Ved indbrud er de første sekunder og minutter afgørende. Derfor er den optimale indbrudssikring at stoppe tyven, inden han når at løbe med dine værdier. Løsningen er tågesikring, som på bare få sekunder forhindrer tyven i at se, hvad han kan stjæle. Tågesikring kobles til dit alarmsystem og er hverken skadelig for levende væsener, elektronik eller inventar. Med en eller flere tågekanoner undgår du helt at miste noget – eller du minimerer dine tab væsentligt. Tågesikring virker også mod hærværk.

 

 

 

 

 

 

Tågesikring er det mest effektive middel mod indbrud, hærværk og røveri. Bliver tyven ikke afskrækket af advarslen i vinduet, flygter han straks, når tågesikringen starter. De, som prøver, fortryder hurtigt, da ingen tyv har mod på at fare vild i bygningen uden at kunne komme ud.

Tågen kan holde tyven ude i op til en time, til politi eller vagt er fremme. Forsøger tyven at komme ind i tågen efter første affyring, starter tågekanonen igen. Desuden kan PROTECT’s unikke puls-funktion automatisk vedligeholde rummet med tåge.

 

Effektiv tågesikrin

Hos Insta A/S har vi den rette ekspertise i PROTECT tågesikring og dens muligheder - og derfor kan vi give virksomheden den helt rette rådgivning og dermed løsning, som passer netop det behov og de ønsker som I har.

bottom of page