Adgangskontrol 

Elektronisk adgangskontrol giver virksomheden en nem og sikker måde på, at kontrolle hvem der har adgang til virksomhedens bygning, og hvornår adgangen er tilladt. Væk med de traditionelle nøgler, og ind med adgangskort/brikker/kode - som kan administreres fra centralt hold. Man kan derved nemt styre hvem der blandt medarbejdere, leverandører og andre som skal have adgang til bygningen, skal have adgang til relevante døre. Naturligvis kan man med eletronisk adgangskontrol også styre hvorvidt døre skal være låste/oplåste og hvornår på dagen, samtidig med at tyverialarmen skal være til og frakoblet i forskellige tidsrum af dagen - og systemet kan naturligvis også integreres med virksomheden videoovervågning.

 

Hos Insta A/S er vi specialister i elekstronisk adgangskontrol fra Ruko og Unitek, som med deres "state-of-the-art" produkter og vores kompetence, kan give virksomheden den helt rette løsning, som passer netop det behov og de ønsker som I har.

rx web certifikat.jpg
 

Elektronisk dørlås fra Yale Doorman - gør hverdagen lettere og øger sikkerheden

Er du træt af at glemme din nøgle? Så er det måske tid til at skifte til en Yale Doorman elektronisk dørlås. Fordelen ved en Yale Doorman elektronisk lås er, at den som udgangspunkt altid er låst – også når du er hjemme.​ Luk op for håndværkeren eller tag imod det nye køleskab, selv om du ikke er hjemme. Opret midlertidige adgangskoder til blomsterpasseren, når du er på ferie, og se hvem der låser op derhjemme, mens du er på arbejde.

Den elektroniske lås

Yale Doorman er en elektronisk lås til yderdøre, og er et sikkert alternativ til din nuværende mekaniske lås med nøgle. Med en elektronisk lås slipper du ganske enkelt helt for nøgler - samtidig med du bevare din sikkerhed. Det smart, nemt og bekvemt! Lever du et aktivt liv, eller vil du bare gerne være fri for at tænke på, hvor du gør af nøglen, når du er ude at løbe eller en tur i haven? Med en Yale Doorman kan du komme ind igen, blot ved at taste koden. Du opnår frihed uden at skulle gå på kompromis med sikkerheden!

Den elektroniske dørlås fra Yale Doorman fås i to versioner - med og uden 3-punktlås - og i tre forskellige farver, sort, hvid og sølv. Så der findes altid en som passer netop din dør.

Én lås - flere muligheder

Der er flere muligheder for at åbne din Yale Doorman, enten med kode, nøglebrik eller via Verisure app'en - som virker med en SmartLock-modul, hvad enten du har alarm fra Verisure eller ej.

Det er vigtigt, at låsen altid fungerer. Yale Doorman er udarbejdet specielt til det nordiske klima og er testet grundigt i al slags vejr. Den er også IP55-klassificeret. Tastaturet er desuden oplyst, så du let kan låse døren op, selvom det er mørkt. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om Yale Doorman og hvilke fordele den kan give dig, i forhold til dit hjem.

Med Verisure bliver din Yale Doorman smartere

 

Yale Doorman elektronisk lås til yderdøre, er et sikkert alternativ til den velkendte mekaniske sikring med nøgle. Som noget helt nyt kan Yale Doorman V2 integreres med en alarm fra Verisure, og dermed opnår man en større grad af fleksibilitet og valgfrihed.

Man kan uden problemer installere Yale Doorman i døre, hvor der i dag sidder en låsekasse efter skandinavisk standard. Der gør der i de fleste danske husstande — men hvis du er i tvivl, om den kan passe hos dig, så kan du få hjælp og vejledning hos vores montører.

Yale Doorman
Yale smart nemt sikkert.png
Yale Doorman MultiPoint Stanglås (3-punkts lås)
inkl. Smart Lock

Til dig som løfter op i håndtaget for at låse døren...

YD_MPL
smartlock modul

6.995,-

5.596,- ex.moms

Prisen her er incl. montering i din dør.

Bemærk også, at låsen ikke kan bruges i

Plastic- og ALU-døre. Yale Doorman

MultiPoint lås kan benyttes udskiftning af

FIX og Rationel-/ Velfac låse.

Til Rationel og Velfac døre skal der bruges

en dækplade til afdækning af det gamle cylinderhul.

Ved træ-/aludøre kan prisen variere.

Yale Doorman SinglePoint inkl. Smart Lock modul

Hvis du kan låse din dør uden at trække op

i håndtaget...

YD_SP
smartlock modul

4.995,-

3.996,- ex.moms

Prisen her er incl. montering i din dør.

Bemærk også, at låsen ikke kan bruges i

Plastic- og ALU-døre.

Til nogle døre kan det være nødvendig at benytte en dækplade til afdækning af det

gamle cylinderhul.

Ved træ-/aludøre kan prisen variere.